Sport

România – Rusia 1-1 FED Cup. Ana Bogdan, impecabilă în faţa Kudermetovei

Ana Bogdan a reuşit să aducă primul punct pentru România în disputa cu Rusia, după un succes cu 6-3, 6-7, 6-1 în faţa Veronikăi Kudermetova.

România – Rusia 1-1 FED Cup. Ana Bogdan, impecabilă în faţa Kudermetovei România – Rusia 1-1 FED Cup. Ana Bogdan, impecabilă în faţa Kudermetovei

Racheta numărul 1 a României a făcut un meci impecabil la serviciu şi avea să se impună după două ore şi 13 minute, în faţa unui public extrem de gălăgios.

Ana a cedat primul break în al treilea game al jocului, dar a reuşit imediat să revină pe tabelă cu un re-break. Cele două aveau să meargă cap la cap până în game-ul cu numărul 9, acolo unde Bogdan a făcut break la 15. Ana avea să închidă setul inagural cu 6-3, în 36 de minute.


Actul secund a fost unul şi mai echilibrat, ambele jucătoare servind impecabil. Kudermetova a făcut din nou prima break, dar Ana a revenit şi a egalat rapid la patru cu două gameuri consecutive. Setul avea să se decidă în tie-break, acolo unde Bogdan a făcut prima mini-break, însă Kudermetova a servit la 6-5 şi a închis setul.

Ana Bogdan a început extrem de motivată setul al treilea şi după doar 13 minute de joc conducea cu 3-0. Susţinută de un public frenetic, racheta numărul s-a distanţat rapid la 5-1 şi avea să închidă jocul cu un 6-1 care a adus primul punct al României.


Cele două formaţii se vor duela sâmbătă, de la ora 14:00, în ziua decisivă pentru calificare la Fed Cup Finals de la Budapesta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter