Sport

Pleacă Omrani ? Oficialii lui CFR Cluj în faţa unei decizii capitale

Billel Omrani a fost fără îndoială cel mai important jucător ofensiv al lui CFR Cluj în prima parte a sezonului.

Francezul a marcat goluri extrem de importante în preliminariile Europa League şi Champions League, iar în această iarnă a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate. Francezul a fost dorit iniţial de Sheffield United, iar ulterior Brighton a intrat pe fir şi este pregătită să ofere 4,5 milioane de euro.

Marius Bilaşco recunoaște însă că decizia este greu de luat, Omrani fiind una dintre piesele de bază în echipa lui Dan Petrescu în prima parte a sezonului, iar o pierdere a atacantului francez ar putea pune în pericol îndeplinirea obiectivelor.


„E o decizie importantă. Omrani e un jucător important, trebuie foarte bine cântărită decizia. Pentru noi, un obiectivul important e titlul şi nu ne mai permitem să pierdem jucători. El e un tip echilibrat şi asta ne dă o oarecare linişte, pentru că jucătorii vor, de obicei, să plece în campionate tari”, a declarat Marius Bilașco.

CFR Cluj joacă o dublă extrem de importantă în Europa League în faţa celor de la Sevilla la finalul lunii februarie. Ardelenii pot ajunge în optimile de finală dacă elimină trupa spaniolă, iar acest lucru ar aduce venituri asemănătoare cu vânzarea lui Omrani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter