Sport

Gigi Becali nu e interesat de Alexandru Chipciu. ”Va lua banii CFR-ului la mișto!”

Gigi Becali (61 de ani) a dezvăluit cum Alexandru Chipciu a făcut demersuri, înainte de a semna cu CFR Cluj, pentru a afla dacă nu cumva acest gest îl va supăra pe finanțatorul celor de la FCSB. Becali, nu numai că nu s-a supărat, dar i-a și urat succes fotbalistului.

Totuși, n-a ratat ocazia de a ironiza întregul transfer, după ce a spus că ”Alex Chipciu va lua banii de la CFR Cluj la mișto”. Mai mult, Becali a lăsat de înțeles că ar fi fost interesat de Chipciu doar ca fundaș dreapta, dar că pentru această poziție are doi jucători mult mai buni, Valentin Crețu și Ovidiu Popescu.

Gigi Becali a explicat de ce nu l-a readus pe Chipciu la FCSB: ”Acum, nu, dar peste 6 luni Crețu va fi mai bun!”


”Am vorbit cu Mihai Stoica. I-am zis ’l-aș lua pe Chipciu, dar e mai bun decât Crețu?’. Eu am zis că e, dar nu acum! Peste 6 luni, va fi! El are nevoie de timp. Am întrebat: ’e mai bun ca Ovidiu Popescu?’. Eu nu cred. Popescu e mai tânăr și e mai bun ca fundaș dreapta”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Latifundiarul din Pipera a mai spus și ce crede el despre transferul lui Chipciu la CFR Cluj. ”I-am urat succes în a lua banii CFR-ului la mișto. Că așa îi va lua”, a mai spus Gigi Becali.

abonare newsletter