Sport

Primăria Cluj-Napoca scoate din buzunar 30.000 de euro pentru un meci de baschet

Primăria Cluj-Napoca va aloca suma de 150.000 de lei pentru organizarea meciului dintre Spania și România din calificările Eurobasket 2021.

Primăria Cluj-Napoca va aproba mâine, 22 ianuarie, suma de 150.000 de lei pentru organizarea meciului dintre România și Spania din calificările Eurobasket 2021.

"Proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumei de 150.000 lei, pentru organizarea în municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu Federația Română de Baschet, a meciului de baschet România-Spania, contând pentru preliminariile Eurobasket 2021, februarie 2020 Proiect din inițiativa primarului.", se arată în comunicatul primăriei.


România face parte din Grupa A de calificări la EuroBasket 2021, alături de Spania, Israel și Polonia. Ținând cont de importanța partidei și de faptul că va fi primul meci oficial pentru Spania după finala mondială, FRB, prin vocea președintelui Horia Păun, și-a manifestat dorința ca duelul să se dispute în Sala Polivalentă BT Arena, oferind drept exemplu colaborarea fructuoasă de până acum dintre Federație și autoritățile locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter