Sport

Denis Ciobotariu, primele declaraţii după venirea la CFR: "Nu vrea să stau mult, poate prind un transfer în străinătate"

CFR Cluj a reuşit să îl transfere pe Denis Ciobotariu de la Dinamo, iar jucătorul a făcut primele declaraţii după ce a ajuns la un acord cu şefii campioanei României.

CFR Cluj a ajuns la o înţelegere cu Dinamo Bucureşti pentru transferul fundaşului român Denis Ciobotariu, iar jucătorul urmează să se alăture lotului campioanei României în cel mai scurt timp posibil.

Ciobotariu a semnat un contract pe patru ani şi va avea la noua echipă un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, dar cu toate astea nu plănuieşte să stea foarte mult în Gruia:


"Nu cred că salariul este lucrul cel mai important aici. Cel mai important lucru este că mă duc la echipa campioană, o echipă care vrea să câștige titlul și vreau să mă pregătesc bine. De ce să stau 4 ani la CFR? De ce să nu prind mai rapid un transfer în străinătate și să fie și de o parte și de alta?", a declarat fundaşul român.

Ultimele Stiri
abonare newsletter