Sport

Petrescu s-a convins de Paşcanu după jumătate de sezon: „Dacă găsim o echipă îl vom da”

CFR Cluj a dus o luptă intensă cu FCSB pentru transferul lui Alexandru Paşcanu de la formaţia secundă a celor de la Leicester City.

Fundaşul central de 21 de ani a fost transferat iniţial ca o variantă pentru regula U-21, dar l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în primele meciuri şi ar putea pleca de la echipa din Gruia încă din această iarnă. Paşcanu nuu intră în vederile „bursucului” pentru partea a doua a finală în urma unor evoluții nu foarte bune.

„Dacă găsesc o echipă, îl dau împrumut. Nu știu cine și-l asumă în Liga 1. Dacă el vrea să joace, poate pleca. Eu nu mă bazez pe jucător U21 ca fundaș central. Mi-aș dori ori fundaș lateral, ori portar ar fi ideal. În situațiile în care am avut toți fundașii disponibili în Liga 1, nu prea a ajuns nimeni la poarta noastră. Nu prea îmi aduc aminte să fi scos Arlauskis ceva clar sezonul trecut în play-off. ”, a declarat Petrescu.


Pașcanu este căpitanul echipei naționale U-21 a României, dar acest lucru nu l-a dat pe spate pe Dan Petrescu. Tânărul crescut în Marea Britanie a prins în minute în doar patru meciuri la CFR Cluj.

abonare newsletter