Sport

CFR a rupt blestemul deplasărilor de ziua lui Petrescu. Culio, gol la ultimul meci în România

CFR Cluj a învins-o fără probleme pe FC Voluntari, scor 4-0 (3-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, ultima din 2019.

CFR a rupt blestemul deplasărilor de ziua lui Dan Petrescu. Culio, gol la ultimul meci în România, sursă foto: Facebook CFR Cluj CFR a rupt blestemul deplasărilor de ziua lui Dan Petrescu. Culio, gol la ultimul meci în România, sursă foto: Facebook CFR Cluj

Campioana s-a impus în faţa ultimei clasate prin golurile marcate de Mateo Susic (5), Juan Emmanuel Culio (14 pen.), Ciprian Deac (37) și Mario Camora (90+2). Astfel, Culio a înscris la ultimul său joc sub culorile „feroviarilor”, după ce a făcut-o și la ultima partidă în Gruia.

Grație acestui succes, CFR încheie anul pe primul loc în Liga I. Campioana a obţinut prima sa victorie în ultimele nouă! deplasări, după patru egaluri şi patru eşecuri. De partea cealaltă, FC Voluntari nu a mai câştigat de 16 etape, având 3 egaluri şi 13 eşecuri. În tur, CFR s-a impus cu 5-0.


Deși echipa sa a avut un an foarte bun, Dan Petrescu nu s-a prezentat nici de această dată la interviurile de după meci. În locul său a dat declarații, din nou, „secundul” Alin Minteuan. Vă reamintim că, în data de 22 decembrie, cel poreclit „Bursucul” împlinește 52 de ani.

„Am înțeles că trebuie să plece mai repede, de aceea nu a venit la interviu. Va da o masă de ziua lui, vom merge acum acolo. (...) Avem un lot numeric suficient și nu este nicio problemă. Îi lăsăm pe cei din conducerea administrativă să rezolve”, a declarat Minteuan, referitor la pedeapsa primită de CFR de la FRF.


„Ieri (n.red. vineri) am vorbit cu Dan Petrescu, i-am zis să stea liniștit. El tot timpul e nervos. «Calm, Mister, că mâine câștigăm!». Tot timpul vorbesc așa cu el. A fost emoționant, am fost fericit că am câștigat, e bine că facem vacanța pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul și oamenii din jurul echipei vor să rămân la CFR, însă decizia mea e luată deja.

Familia mea este în Argentina, e cea mai importantă, soția mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie, așa e viața. O să mă întorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau ca director sportiv, vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relație bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine, la fel și ceilalți jucători. Eu mi-am dat viața pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important, plec liniștit!” – Juan Emmanuel Culio, fost jucător CFR Cluj

abonare newsletter