Sport

Dan Petrescu îl vrea pe Culio în staff: "O să fie antrenorul meu secund"

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă de după meciul cu Astra Giurgiu despre meciul disputat luni seară în Gruia.

Dan Petrescu nu a fost foarte încâtat de jocul cu Astra Giurgiu şi a făcut un anunţ care a mirat pe destul de multă lume. "Bursucul" îl vrea Juan Culio în staff-ul lui după ce argentinianul îşi va încheia cariera.

"Mă așteptam la un meci cu o intensitate mai mare și mai multe ocazii. Astra nu a avut nicio ocazie importantă ocazie. Nu a fost un meci foarte bun nici pentru noi, dar victoria este indiscutabilă. Vreau să îmi felicit jucătorii, dar dacă nu batem la Voluntari totul este degeaba. Culio marcând la ultimul meci acasă a fost așa ca un vis frumos. Cred că e prima dată în acest an când portarul advers nu este cel mai bun de pe teren. El va juca și la Voluntari dacă nu se va accidenta după care poate pleca în Argentina la familie și să își facă școala de antrenori. Eu îl voi lua ca antrenor secund oriunde voi merge după ce termină școala.", a declarat Dan Petrescu după meciul cu Astra Giurgiu.


Tehnicianul campioanei a vorbit şi despre faptul că trupa din Gruia o va întâlni pe Sevilla în Europa League în faza 16-imilor de finală.

"Jucăm cu o echipă care a luat de trei ori Europa League. Plecăm ca favoriţi clar (n.r. râde) că dacă voi spune că sunt ei favoriţi o să mă certe toată lumea. Nu voiam Salzburg şi Sevilla. Preferam Anglia din toate punctele de vedere, mai ales că United şi Arsenal nu sunt în mare formă. Sevilla este însă acolo sus în campionatul Spaniei, la fel ca Lazio sau Rennes. Espanyol era o echipă pe care mi-o doream, deoarece au mari probleme în campionat şi nu sunt într-o formă bună", a spus Petrescu.

abonare newsletter