Sport

Patrick Richard, cel mai bun meci în tricoul lui U-BT

Patrick Richard este fără îndoială liderul celor de la U-Banca Transilvania Cluj în actualul sezon, iar acest lucru s-a văzut și în meciul cu BCM Pitești.

Trupa lui Mihai Silvășan nu a făcut deloc un meci bun cu formația din Trivale, dar cu toate astea U-BT Cluj a ajuns la 9-0 record în campionatul intern după succesul cu 89-80. Situația a fost salvată de Patrick Richard, cel care a aruncat incredibil de la trei puncte.

Americanul a terminat cu 28 de puncte care au venit în urma a 9 aruncări de trei puncte din 13 încercări. Richard a avut 6 pase decisive și trei recuperări, fiind cel mai eficient jucător de la Universitatea Cluj în duelul cu Pitești.


Patrick Richard a evoluat în carieră la echipe precum Joventut Badalona în Spania, Reggio Emilia în Italia sau Chalon în Franța.

Miahi Silvășan nu a fost deloc entuziasmat de victoria cu BCM Pitești, însă a fost fericit pentru punctele acumulate.


„Sunt mulțumit de victorie, însă nu sunt neapărat mulțumit de felul cum am evoluat. Chiar am vorbit în vestiar, jucătorii au recunoscut că nu au evoluat la cel mai ridicat nivel, așa cum i-am obișnuit pe suporteri.  Evident, este bine că am câștigat, însă trebuie să avem obiceiul să jucăm și să ne antrenăm la intensitate maximă. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios și să nu ne considerăm învingători dinainte. Acum ne putem pregăti pentru meciul cu Oradea din FIBA Europe Cup. Vrem victoria, bineînțeles”, a declarat Mihai Silvășan.

abonare newsletter