Sport

Dan Petrescu, săgeți spre conducere: „Dacă nu sunt în stare, ce să fac ? Să plătesc eu ?”

Dan Petrescu a cerut vehement amânarea meciului cu FC Botoșani din weekend, dar acest lucru nu a fost posibil, deoarece trupa moldoveană nu a dorit acest lucru.

„Bursucul” este supărat foc pe întreaga suflare fotbalistică din România pentru că meciul cu FC Botoșani se va disputa așa cum a fost stabilit încă de la începutul sezonului. Petrescu se teme de posibile accidentări, dar și de oboseală înaintea meciului decisiv cu Celtic Glasgow din Europa League.

Unul dintre motivele pentru care FC Botoșani nu dorește amânarea meciului este legat de o datorie pe care o are CFR Cluj în urma afacerii cu mijlocașul Cătălin Golofca.


„Aici vorbiţi cu conducerea CFR-ului, nu cu mine. Dacă ei nu au fost în stare, eu ce să fac? Să plătesc eu? Nu trebuia să vrea Botoşani. Credeţi că Ajax când a amânat meciul i-a întrebat pe adversari? A vrut federaţia sau cine decide, Liga decide, gata!”, a spus Petrescu când a fost întrebat de acest subiect.

„În orice ţară în care s-a amânat un meci, nu cred că a fost cerut acordul celuilalt club. Haideţi să fim serioşi. Dacă voia cine trebuia să vrea, meciul acesta se amâna. E interes naţional. Aici e vina tuturor că acest meci se joacă. O dată am cerut şi eu un meci să se amâne şi nu au putut s-o facă. Respectăm programul şi mergem înainte să jucăm, dar nu mi se pare corect.”, a mai punctat Petrescu pe tema amânării meciului cu Celtic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter