Sport

Daniel Stanciu pune piciorul în prag la „U”: „Jucătorii vor fi chinuți în iarnă, așa cum i-au chinuit și ei pe fani”

Daniel Stanciu, noul director sportiv al celor de la Universitatea Cluj, a anunțat măsuri radicale în următoarea perioadă.

Oficialul „studenților” este nemulțumit de jocul prestat de echipa pregătită de Adrian Falub în actualul sezon. Stanciu este decis să schimbe radical echipa din partea secundă de campionat și a pregătit măsuri dure împotriva jucătorilor.

“Sunt dezamăgit de unii dintre jucători, pentru că puteam să facem mult mai multe puncte, cel puţin de când sunt eu aici. Va fi o analiză la final, pentru că s-a investit foarte mult, s-au dat nişte salarii şi s-a pus obiectiv promovarea. Aşa cum au fost chinuiţi suporterii, vor fi chinuiţi şi jucătorii peste două săptămâni, pentru că urmează o răsplată. Cu siguranţă vor plăti, pentru că lucrurile se vor schimba. Dacă nu vom lua măsuri radicale va fi foarte greu. Trebuie să tai în carne vie”, a declarat directorul general al Universităţii Cluj.


”Atunci când eşti mai aproape de retrogradare decât de promovare sunt anumite salarii şi anumite investiţii care nu se justifică, iar noi trebuie să dăm nişte explicaţii în faţa celor care fac eforturi să susţină această echipă. M-a surprins politica dusă în vară, pentru că a fost o politică anti Universitatea Cluj şi anti fotbal. Pe o parte dădeai şi pe o parte luai. Ţi-ai propus să promovezi în Liga 1, în condiţiile în care n-ai ştiut să construieşti o echipă. O echipă e ABC-ul fotbalului. Un lot de 22 de jucători, dublură pe posturi. Noi n-avem. Abia reuşim să punem 18 jucători pe foaie.” , a completat Daniel Stanciu.

Universitatea Cluj a acumulat 23 de puncte în acest sezon și este pe locul 11, fiind la egalitate de puncte cu alte trei echipe. În ultimele două partide pe care le mai are de disputat în 2019, ambele din retur, „U” Cluj le întâlneşte pe CSM Reşiţa (sâmbătă, ora 15:00, pe Cluj Arena) şi Viitorul Pandurii (7 decembrie, ora 11:00, la Târgu Jiu).

Ultimele Stiri
abonare newsletter