Sport

Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca, conform unui anunț făcut de primarul municipiului, Emil Boc.

Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

Edilul Clujului a anunțat că fostul număr 1 mondial WTA va primi titul de cetățean de onoare al orașului în următoarea ședintă de Consiliu Local pentru performanțele reușite în carieră. Halep este originară din Constanța, dar a evoluat la Cluj-Napoca de mai multe ori cu ocazia partidelor din Fed Cup și a unui meci demonstrativ în care au fost implicate mai multe legende ale tenisului, vara trecută.

„Mă bucur foarte mult că Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Dincolo de performanța extraordinară obținută la tenis, Simona Halep este un model pentru o întreagă generație, pentru toți românii. Prin talent, muncă, eleganță, modestie și tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România, cât și de pe întreg mapamondul”, a punctat primarul.


„Îți mulțumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie și mândrie pe care ni le-ai oferit! Și, cu siguranță, vor urma și altele! Simona, suntem alături de ține! Și la bine, și la greu! Marea noastră campioană se află din nou la Cluj-Napoca, alături de alți doi sportivi legendari ai României, Ion Țiriac și Ilie Năstase, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului. (...) Acordarea titlului de cetățean de onoare urmează să se facă într-o ședință viitoare a Consiliului Local”, a completat Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

abonare newsletter