Sport

„Feroviarii“ vor să devină lideri

<p>CFR Cluj va primi vizita celor de la Petrolul Ploieşti, într-un meci din cadrul etapei a 9-a a Ligii 1.</p>

După ce în etapa trecută au reşit un egal în Giuleşti, în faţa Rapidului, una dintre contracandidatele la câştigarea campionatului, elevii lui Jorge Costa vor primi duminică vizita Petrolului, o formaţie imprevizibilă. Ploieştenii au învins campioana Oţelul şi au făcut egal în deplasare cu vicecampioana FC Vaslui, dar în ultima etapă au fost umiliţi acasă de Dinamo, care a câştigat cu 5-1.

„Feroviarii“ vor să continue parcursul bun şi să obţină a patra victorie în cinci meciuri. Pentru elevii lui Costa urmează câteva etape în care vor întâlni echipe fără mari pretenţii, cum ar fi Petrolul, Chiajna, Ceahlăul sau FC Braşov. Dacă vor reuşi să câştige toate aceste meciuri, „alb-vişiniii“ se vor înfige cu siguranţă pe primele locuri. „Trebuie să rămânem concentraţi, să reuşim să fim lideri peste câteva etape, 3-4. Le-am zis la băieţi să nu se culce pe o ureche dacă Dinamo a învins Petrolul cu 5-1, vom avea un meci greu“, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei din Gruia.


Partida dintre CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti se va disputa duminică, 2 octombrie, de la ora 19.30 pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu“ şi va fi transmisă în direct de DigiSport. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în Liga 1 din sezonul 1973-74. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 10 ori în primul eşalon, CFR are 6 victorii, Petrolul 3, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter