Sport

Derby nul între FCSB şi CFR Cluj! Trupa lui Petrescu a jucat economicos după victoria cu Lazio

CFR Cluj şi FCSB au remizat, 0-0, în etapa 10 din Liga 1 Casa Pariurilor după un meci sărac în ocazii.

Dan Petrescu a început cu o formulă mixtă formată din jucători care au evoluat cu Lazio şi jucători care au fost utilizaţi mai mult în campionatul intern în această ediţie.

Trupa clujeană a început bine meciul având posesia în cele mai multe momente, iar prima mare ocazie de gol a apărut în minutul 26, atunci când Billel Omrani a scăpat singur cu Bălgrădean, însă a tras pe lângă poartă într-o acţiune asemănătoare cu cea din meciul cu Lazio.


Ovidiu Hoban a avut cea mai mare ocazie din prima repriză, însă şutul mijlocaşului de la CFR a fost respins de pe linia porţii de Bogdan Planic. Ultima şansă de gol în prima repriză i-a aparţinut tot echipei din Gruia după un şut trimis în bară de Ciprian Deac din lovitură liberă, la ultima fază a reprizei.

Repriza secundă a fost una extrem de săracă, ambele echipe prestând un joc modest cu multe greşeli individuale. Prima ocazie cu adevărat importantă în mitanul secund a apărut în minutul 90+2 la o lovitură de cap trimis de Vinicius în braţele lui Bălgrădean.


FCSB a fost la un pas să dea marea lovitură în minutul 90+4 prin Iulian Cristea, dar mingea trimisă cu capul de fundaşul roş-albaştrilor s-a oprit în bara porţii lui Arlauskis.

CFR Cluj rămâne pe primul loc şi după această etapă cu 21 de puncte, două avans faţă de Universitatea Craiova, în timp ce FCSB rămâne pe locul 9.


FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planici, Panţîru - O. Popescu, Pintilii (Fl. Tănase '45), Oaidă - A. Popa (Gnohere '46), Tsoumou (Vînă '74), F. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă;

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu (Bordeianu '66), Hoban, Culio - Deac, Omrani (Rondon '86), Costache (Paşcanu 71). Antrenor Alin Minteuan (antrenorul principal Dan Petrescu, suspendat, nu a fost prezent la Bucureşti).

Ultimele Stiri
abonare newsletter