Sport

Ovidiu Haţegan va arbitra duelul dintre FCSB şi CFR Cluj! "Roş-albaştrii" nu au pierdut niciun meci cu el la centru pe teren propriu

Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat arbitru din România, va arbitra partida dintre FCSB şi CFR Cluj.

Cele două rivale la titlul se vor duela duminică, de la ora 20:30, într-o partidă care se va desfăşura pe Naţional Arena în etapa cu numărul 10. CCA l-a delegat la acest meci pe Ovidiu Haţegan, arbitrul care la mijlocul săptămânii a condus impecabil meciul Borussia Dortmund - Barcelona din Liga Campionilor.

Haţegan va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Octavian Şovre la cele două linii, în timp ce al patrulea arbitru va fi Iulian Dima. FCSB nu a pierdut pe teren propriu niciun meci cu Haţegan la centru.


În ceea ce priveşte statistica all time cu Haţegan la centru pentru cele două echipe, acestea au procentajul de puncte câștigate identic: 50,4%! Steliștii au fost conduși de Ovidiu în 37 de jocuri și au reușit să se impună 16 dintre acestea. Au mai contabilizat 13 remize și 8 înfrângeri. Mai mult, FCSB nu a pierdut niciodată acasă cu Hațegan la centru! De partea cealaltă, clujenii au 41 de meciuri "fluierate" de arădean: 15 victorii, 17 egaluri și 9 înfrângeri.

Etichete: cfr cluj fcsb
Ultimele Stiri
abonare newsletter