Sport

Fost internațional român, atac furibund la adresa lui Dan Petrescu: „Are caracter ZERO, crede că așa va ajunge la Chelsea?”

În ciuda rezultatelor excelente pe care le bifează, rând pe rând, pe banca CFR-ului, Dan Petrescu nu scapă nici măcar o clipă de gura criticilor.

Fost internațional român, atac furibund la Petrescu: „Are caracter ZERO, crede că ajunge la Chelsea?” Fost internațional român, atac furibund la Petrescu: „Are caracter ZERO, crede că ajunge la Chelsea?”

Cel mai recent atac pe care l-a primit antrenorul „feroviarilor” vine din partea lui Alin Stoica, fost internațional român, triplu campion în Belgia cu Anderlecht și Club Brugge. Fiul fostului stelist Tudorel Stoica a felicitat campioana României pentru victoria uriașă cu Lazio Roma, scor 2-1, declarând că, dacă Petrescu nu va renunța la pornirile împotriva propriilor săi jucători, visul său de a deveni antrenor în Premier League va fi spulberat.

„Mă bucur pentru băieţii de la CFR, mă bucur chiar şi pentru Dan Petrescu, nu este uşor să învingi Lazio. CFR Cluj a scos un rezultat mare pentru România, însă Petrescu are o mare problemă de comportament. Dacă nu realizează acest lucru, atunci nu mai este nimic de comentat. Păi el crede că va ajunge vreodată antrenor la Chelsea dacă îşi înjură jucătorii? El crede că pe acolo îi merge aşa cum îi merge prin România?", a replicat Stoica, potrivit ProSport.


„Toată lumea de afară îmi vorbeşte de acest lucru. Dan Petrescu este un antrenor bun pentru România, dar din păcate are caracter zero. Dan Petrescu este un antrenor mare, dar pentru România, țin să pun accent pe acest lucru. Ce-a făcut prin străinătate? Antrenori mari, cei care au făcut treabă prin străinătate, cu care ne mândrim sunt nea Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu, iar Dan Petrescu mai are de mâncat ca să facă treabă şi prin străinătate. În primul rând trebuie să îşi schimbe caracterul, să nu mai fie aşa de coleric, mereu crede că cineva are ceva cu el”, a mai punctat Alin Stoica.

CITEȘTE ȘI: Dan Petrescu voia mai mulți fani cu Lazio: „Să facem o poză la clasament, să rămână așa!”

abonare newsletter