Sport

Unul dintre oamenii de bază a lui Petrescu îl atacă dur înaintea meciului cu Lazio: "Vreau să ştiu de ce nu sunt pe listă. Am avut probleme acum o lună"

Paulo Vinicius, fundaşul central care a contribuit decisiv la ultimele două titluri câştigate de CFR Cluj, a avut o reacţie nervoasă înaintea meciului cu Lazio Roma.

Jucătorul brazilian nu a fost inclus pe lista de 22 pentru Europa League, iar acest lucru l-a enervat teribil în condiţiile în care a fost unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu în ultimele două sezoane.

”Nu înţeleg de ce susţin că sunt accidentat, eu am avut o problemă medicală acum o lună jumate şi vreau şi eu să ştiu de ce cel mai bun apărător, folosit în toate meciurile, nu este pe listă. Eu sunt bine, pot juca, conducerea trebuie să dea o explicaţie”, a spus fundaşul la microfonul Telekom Sport.


Dan Petrescu a evitat să ofere un răspuns concret la conferinţa de presă în momentul în care a fost întrebat despre absenţa lui Vinicius de pe lista UEFA:

”Nu îmi reproșez, îmi pare rău doar. Avem prea puțini jucători pe listă, numai 19 jucători de câmp şi trei portari″ , a spus antrenorul clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter