Sport

Clubul Atletic Cluj organizează Survival Challenge Run la finalul săptămânii

Clubul Atletic Cluj va organiza, sâmbătă, 21 septembrie, Survival Challenge Run la Poligonul Militar din Someșeni.

Survival Challenge Run este un eveniment sportiv, interactiv care își dorește să transforme un traseu într-o provocare. Acesta este amenajat cu probe surpriză, prin care cei înscriși trebuie să treacă. Este un eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare, fiind o cursă provocatoare cu obstacole, surprize și multă distracție.

Desfășurat în Poligonul Militar din Someșeni, Cluj-Napoca, evenimentul creează o legătura între iubitorii de sport, muzică de fanfară, tehnică și activități militare. Astfel Clubul Sportiv Atletic Cluj își propune să contribuie activ la dezvoltarea conceptului de Sport & Fun dar și la dezvoltarea totului unitar alcătuit de acestea.


Concurenții de la Survival Challenge Run vor avea de parcurs un traseu de 10 kilometri pentru adulți, în timp ce pentru copii va fi organizat un alt concurs pe distanța de 1,2 kilometri. Întrecerea pe echipe aduce în fața concurenților un traseu de 5 kilometri.

1. Toate categoriile de vârstă destinate adulților vor avea același start, ora 12.00.


2. Startul in cursele copiilor va fi diferit, în funcție de categoria de vârstă și gen astfel:

–          Fete 6-8 ani ora 13.30;


–          Băieți 6-8 ani ora 13.40;

–          Fete 9-10 ani ora 13.50;


–          Băieți 9-10 ani ora 14.00;

–          Fete 11-13 ani ora 14.10;


–          Băieți 11- 13 ani ora 14.20.

3. Echipele participante la cursele de Survival Team Challenge vor fi formate obligatoriu din 3 persoane. Fiecare echipă trebuie să aibă în componență cel puțin o persoană de gen feminin.

4. Traseul de concurs pentru cursele Individual Masculin, Individual Feminin și Survival Team Challenge – este o cursă provocatoare cu obstacole, ce se desfășoară pe o lungime de 5 km cu 15 obstacole; baloți de paie, cauciucuri, aruncarea grenadelor, târâș, labirint, groapă cu noroi, escalade de obstacole, scări, tir cu aer comprimat (doar pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani).

5. Traseul are o lungime de 5 km. În întrecerea pe echipe, traseul este parcurs o singură dată. Concurenții din întrecerile Individual Masculin și Individual Feminin vor parcurge traseul de două ori.

6. Clasamentul va fi făcut pe grupe de vârstă pentru cursele de Individual Masculin, Individual Feminin si Napofarm Kids Race (vezi regulament).

7. La Survival Team Challenge clasamentul va fi făcut pe echipe. Clasamentul pe echipe se stabilește pe baza clasamentului individual, prin adunarea locurilor obținute de cei trei concurenți ai echipei. Echipa care are suma locurilor mai mică este câștigătoare. În caz de egalitate, locul cel mai bun în clasament este atribuit echipei care are un sportiv mai bine clasat.

IMPORTANT!

Părinții sau tutorii legali vor semna o declarație pe proprie răspundere privind calitatea de părinte sau tutore legal și a faptului că, copilul / copiii au o stare de sănătate fizică și mentală care le permite participarea la concurs.

NUMĂRUL MAXIM DE CONCURENȚI

Individual Masculin, 10 km – Army și Amatori      200

Individual Feminin, 10 km – Army și Amatori        200

Survival Team Challenge, 5km   100 echipe

Kids Race, 1,2 km             300

* Aceste cifre pot suferi modificări, care vor fi anunțate online, în newsletter și pe rețelele sociale.

Etichete: someseni
abonare newsletter