Sport

CFR Cluj a făcut spectacol înaintea meciului cu Lazio! Campionii au dat 5 cu Voluntari și sunt pe primul loc

CFR Cluj s-a impus cu 5-0, vineri, pe stadionul din Gruia, împotriva celor de la FC Voluntari.

Fără Dan Petrescu, Mario Camora, Adrian Păun sau Cosmin Vâtcă, toți suspendați după incidentele de la Giurgiu, CFR Cluj s-a distrat cu FC Voluntari, într-un meci în care trupa clujeană a avut doi oameni în plus preț de 60 de minute.

Campionii au început meciul excelent și au deschis scorul la prima fază prin Cătălin Itu, cel care a profitat de o mare eroare a lui Râmniceanu și a punctat cu capul după o centrare a lui Ciprian Deac. FC Voluntari și-a complicat situația în minutul 12, atunci când Rodriguez a fost eliminat după un fault în postură de ultim apărător, iar Simonovski a văzut și el cartonașul roșu în minutul 29 după un o lovitură cu cotul.


CFR Cluj a beneficiat rapid de dubla superioritate numerică și a marcat de două ori până la pauză prin Ovidiu Hoban și Valentin Costache în minutule 35 și 37 pentru un 3-0 liniștitor la pauză.

Repriza a doua s-a desfășurat după aceleași coordonate, iar autogolul lui Achim a dus scorul la 4-0 în Gruia, în timp ce noul intrat Omrani a stabilit scorul final în minutul 67 cu o lovitură de cap.


Trupa antrenată de Dan Petrescu a revenit pe primul loc în clasament după acest succes și poate rămâne acolo dacă Gaz Metan Medișa nu câștigă pe terenul celor de la FC Viitorul.

Pentru CFR Cluj urmează debutul în grupele Europa League împotriva celor de la Lazio Roma, joi, 19 septembrie.


Au evoluat echipele:
 

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Peteleu – Itu, Hoban, Deac (Joca ’76) – Costache (Golofca ’60), L. Traore (Omrani ’46), M. Pereira.
 
FC Voluntari: Rîmniceanu –Nica, J. Rodriguez, C. Achim, Kocic – I. Gheorghe (Costin ’54), Gorobsov (Căpăţînă ’68), Laidouni – A. Măţan (Balaur ‘17), Simonovski, Ebralidze.
 
Cartonaşe roşii: Rodriguez ’12, Simonovski ‘28
 
Arbitri: Iulian Căin - Ciprian Danşa, Ionel Dumitru

Ultimele Stiri
abonare newsletter