Sport

Falub, capitulează înainte de start: "Obiectivul echipei s-a schimbat"

Adrian Falub, noul antrenor al Universității Cluj, a recunoscut că promovarea nu mai este un obiectiv real după începutul modest de campionat.

Adrian Falub a fost adus de Universitatea Cluj la începutul lunii septembrie după plecarea lui Cristi Dulca de la echipă. Noul antrenor al echipei a stat pe banca tehnică la duelul cu CSC Sânmartin din Cupa României și va redebuta în Liga a 2-a în partida programată împotriva celor de la Dunărea Călărași în weekend.

Antrenorul de 48 de ani a declarat că promovarea a fost principalul obiectiv al echipei în acest sezon, dar lucrurile s-au schimbat după ce Universitatea Cluj a strâns trei puncte în primele cinci meciuri disputate.


"Eu trebuie să scot echipa din acest colaps în care se află. Când am venit am găsit o formație total debusolată, care a pierdut 4 meciuri fără să marcheze. Va fi dificilă această operațiune de redresare într-un timp scurt, la ultimele antrenamente am avut câte 14 jucători. Dacă la începutul campionatului obiectivul impus era promovarea, acum lucrurile s-au schimbat. Desigur, ne dorim sa promovăm, dar în momentul de față este ceva foarte greu de atins. Din punctul meu de vedere, ocuparea locului al treilea din stagiunea precedentă a fost un eșec pentru echipă.", a spus Falub înaintea jocului cu Dunărea Călărași.

Universitatea Cluj ocupă în acest moment locul 18 în clasament, fiind la 15 puncte distanță de liderul Turris Turnu Măgurele și la 11 puncte de CS Mioveni, a doua clasată din Liga a 2-a.

abonare newsletter