Sport

CFR Cluj, „U” Cluj și Sănătatea și-au aflat adversarele în 16-imile Cupei României. Petrescu, ghinionist din nou

Cele trei reprezentante ale județului Cluj și-au aflat adversarele în 16-imile Cupei României după tragerea la sorți care a avut loc joi la Casa Fotbalului.

CFR Cluj și Universitatea Cluj au avut statul de cap de serie la tragerea la sorți, în timp ce Sănătatea Cluj a fost considerată în grupa outsiderilor, alături echipe importante precum Rapid, Petrolul Ploiești sau FC Botoșani.

Universitatea Cluj va avea parte de un meci tare în 16-imile Cupei României și se va deplasa cel mai probabil la Turnu Severin pentru meciul cu Universitatea Craiova 1948, formația din Liga a 3-a patronată de Adrian Mititelu. Formația olteană a trecut în turul precedent de Vedița Colonești cu 2-1 la finalul unui meci care a avut nevoie de prelungiri și este pe primul loc în Liga a 3-a.


Dan Petrescu a avut din nou ghinion

CFR Cluj va juca în 16-imile de finală ale Cupei României împotriva celor de la FC Botoșani, cea mai tare adversară din urna echipelor care nu erau capi de serie. FC Botoșani a început tare sezonul din Liga 1 și are 11 puncte după opt etape disputate.


Cele două echipe s-au întâlnit în etapa a 7-a din Liga 1, într-o partidă câștigată de formația clujeană cu 4-1 pe teren propriu. Partida dintre cele două echipe se va disputa de această dată la Botoșani, acolo unde trupa clujeană a avut probleme de-a lungul anilor.

Sănătatea Cluj va juca împotriva celor de la Viitorul


Sănătatea Cluj a avut și ea ghinion la tragerea la sorți și va da peste FC Viitorul, una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1. „Virușii” au făcut spectacol în duelul cu Recea din turul precedent și s-au impus cu 3-1, dar cu toate astea misiunea va fi una extrem de dificilă în fața celor de la Viitorul.

Jocurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României, ediția 2019/2020, vor avea loc în perioada 24-26 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit.


Programul complet al 16-imilor Cupei României:

Rapid - Poli Iași


Concordia Chiajna - FC Voluntari

Turris Turnu Măgurele - Academica Clinceni

Flacăra Horezu – Astra

Ripensia Timișoara - Sepsi Sf. Gheorghe

FC Botoșani - CFR Cluj

Foresta Suceava - Gaz Metan Mediaș

UTA Arad - Dinamo

CS Făurei - CS Mioveni

Sănătatea Cluj - FC Viitorul

U Craiova 1948 - "U" Cluj

Metalul Buzău -  Csikszereda

CSM Reșița - Universitatea Craiova

Metaloglobus - FCSB

Chindia - Hermannstadt

Industria Galda - Petrolul

abonare newsletter