Sport

Sancțiuni DRASTICE pentru jucătorii de la CFR Cluj și Dan Petrescu! Păun va rata și el meciul cu FCSB

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat măsurile care au fost luate împotriva oficialilor și jucătorilor de la CFR Cluj după scandalul de la meciul cu Astra Giurgiu.

Cosmin Vâtcă, Adrian Păun, Dan Petrescu și Ioan Ivașcu au primit sancțiuni dure din partea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru comportamentul avut pe toată durata partidei dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj din etapa cu numărul opt din Liga 1.

Dan Petrescu a fost eliminat la partida de la Giurgiu pentru proteste și a fost sancționat de Comisia de Disciplină cu o amendă în valoare de 6.500 de lei și 4 etape de suspendare.


Ioan Ivașcu, juristul clubului, a primit 2 luni de suspendare și a fost amendat cu 13.600 de lei, deoarece a intrat pe teren și la vestiare pentru a-l insulat pe Sebastian Colțescu și colegii lui.

Cosmin Vâtcă l-a lovit cu pumnul pe Radunovic în meciul de la Giurgiu și a primit 3 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină. Adrian Păun, golgheterul din Liga 1, a fost sancționat și el cu 3 etape de suspendare pentru comportare nesportivă pe tuneul de la vestiare. Mijlocașul ajuns la echipa națională a marcat de două ori în meciul cu Astra și i-a înjurat pe arbitrii partidei la finalul jocului.


Mario Camora a fost eliminat pentru două cartonașe galbene în meciul cu formația giurgiuveană și a primit o singură etapă de suspendare din partea LPF.

Dan Petrescu, Adrian Păun și Cosmin Vâtcă ratează meciul cu FCSB


CFR Cluj va juca un meci extrem de important pe terenul celor de la FCSB, sâmbătă, 21 septembrie, în etapa cu numărul 10, dar campionii nu îl vor avea pe Dan Petrescu pe banca tehnică, în timp ce Păun și Vâtcă vor privi și ei meciul din tribune.

Toate deciziile pot fi contestate la apel de către echipa din Gruia, însă dacă nimic nu se va schimba Dan Petrescu va sta în tribune la meciurile cu FC Voluntari, FCSB, Gaz Metan Mediaș și Viitorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter