Sport

U-Banca Transilvania Cluj a realizat un nou transfer! Clujenii i-au găsit înlocuitor lui Curry

U-Banca Transilvania Cluj a ajuns la un acord cu fundaşul Kerron Johnson după accidentarea lui Brandyn Curry.

U-Banca Transilvania l-a transferat pe fundaşul american Kerron Johnson, 28 ani, cel care a evoluat în ultimele sezoane în Germania, Italia şi Israel. Johnson îl va înlocui cel puţint temporar la U-Banca Transilvania Cluj pe fundaşul american Brandyn Curry, cel care s-a accidentat în turneul amical din Serbia.

Johnson a fost legitimat timp de două sezoane la Riesen Ludwigsburg, una dintre echipele importante din Germania, şi a reuşit să marcheze 14 puncte şi să contribuie cu 5 pase decisive în partida împotriva celor de la U-BT Cluj în stagiunea 2017-2018 din Basketball Champions League


Johnson a început sezonul 2018-2019 în prima ligă italiană, la Pistoia Basket. Apoi, în luna februarie s-a transferat în Israel. Alături de Hapoel Be'er Sheva, baschetbalistul a ajuns până în Play-Off-ul campionatului israelian și a strâns statistici de 14.3 puncte, 4.8 pase decisive și 2.6 recuperări.


Sportivul mai are experiență în campionatele din Franța și Polonia, trecând pe la Rouen Métropole Basket, respectiv MKS Dąbrowa Górnicza.

Ultimele Stiri
abonare newsletter