Sport

George Ţucudean a refuzat convocarea la echipa naţională a României

George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, a refuzat convocarea la echipa naţională a României în ciuda faptului că se afla pe lista lui Cosmin Contra pentru meciurile cu Spania şi Malta.

George Ţucudean a refuzat convocarea la echipa naţională cel mai probabil din cauza problemelor de sănătătate pe care le-a avut în ultima perioadă la inimă. Cosmin Contra, antrenorul naţionalei, a dat de înţeles că aceasta ar fi cauza pentru care golgheterul celor de la CFR Cluj în ultimele două sezoane lipseşte din lotul echipei pentru meciurile cu Spania şi Malta.

”George a cerut să nu vină la naţională. Îi respect intimitatea, dacă vrea el să vă explice, atunci să vă explice. Eu nu pot spune mai multe”, a precizat Cosmin Contra la reunirea naţionalei pentru pregătirea meciurilor din campania de calificare la EURO.


Bunicul lui George Ţucudean a confirmat şi el într-un interviu acordat pentru publicaţia Libertatea problemele pe care le are atacantul: “A suferit o intervenţie la camera dreaptă a inimi. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: “Nu vă îngrijoraţi. Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc, ca pe o piesă de maşină”, a spus Gheorghe Cosma pentru Libertatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter