Sport

Dan Petrescu, exasperat după tragerea la sorţi din Europa League: "O să îi trimit pe cei de la FCSB la anul"

CFR Cluj a picat într-o grupă infernală în Europa League şi doar o evoluţie excelentă a fotbaliştilor lui Dan Petrescu ar putea califica echipa mai departe.

Formaţia antrenată de Dan Petrescu va juca în Grupa E a celei de-a doua competiții europene, avându-le adversare pe gruparea românului Ștefan Radu, Lazio Roma (Italia), adversara din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, Celtic Glasgow (Scoția), respectiv fosta echipă a lui Ladislau Bölöni, Stade Rennais (Franța).

„Cred că este cea mai grea tragere de care puteam avea parte. Am văzut componența celorlaltor grupe și nu cred că puteam să picăm mai prost de atât. Aveam așteptări mari înaintea zilei, dar acum s-au diminuat. Speranțele sunt mult mai mici acum. Încerc să fiu realist”, a declarat Dan Petrescu.


Antrenorul campionilor vrea să apeleze la oamenii din staff-ul celor de la FCSB pentru următoarele trageri la sorţi:

"Eu cred în destin şi în superstiţii şi dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerea la sorţi, să mor eu dacă nu i-aş trimite pe ăia de la FCSB! Au avut patru meciuri,Armenia,Moldova, Mlada şi Guimaraes, iar noi avem pe cine avem...prima grupă era fantastică,Qarabag,APOEL, şi a căzut acolo Dudelange, vă daţi seama ce noroc! Apoi grupa a doua şi aia bună, a treia, a patra..numai a cincea nu!", a mai spus "Bursucul".

abonare newsletter