Sport

Optimism cât cuprinde la CFR înainte de „dubla” cu Celtic: „Putem face surpriza!”

Mario Camora este convins că el și coechipierii săi pot răsturna calculele care-i dau pe scoțieni favoriți să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor.

Optimism cât cuprinde la CFR înainte de „dubla” cu Celtic: „Putem face surpriza!” Optimism cât cuprinde la CFR înainte de „dubla” cu Celtic: „Putem face surpriza!”

Campioana României este la doi pași de grupele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent. După ce au eliminat pe Astana și Maccabi, jucătorii lui Dan Petrescu nu se tem nici de Celtic Glasgow. Bugetul cu multe zerouri al scoțienilor, numele jucătorilor și istoria echipei nu-i sperie pe ardeleni, care sunt gata de luptă și încrezători că pot ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor.

„Toți ne dorim în Liga Campionilor, este greu, dar nu imposibil. Împreună putem să eliminăm pe Celtic. Ei sunt favoriți, dar noi putem face surpriza. Suntem mai aproape de grupe, dar nu s-a câștigat încă nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, mai avem patru finale pe care trebuie să le câștigăm, indiferent în grupele cărei competiții ajungem. Ne dorim cu toții să auzim imnul în Gruia”, a punctat Mario Camora.


Apărătorul în vârstă de 32 de ani știe cum poate fi învinsă o echipă precum Celtic.

„Celtic joacă în forță, cu agresivitate, noi trebuie să facem minim ca ei pentru a câștiga. Trebuie să fim agresivi și pregătiți sută la sută mental și fizic. Alergăm mai mult în Liga Campionilor decât în partidele din campionat pentru că în Liga Campionilor mingea stă mai mult la adversari”, este de părere căpitanul „feroviarilor”.


Vișinii sunt convinși că suporterii vor fi un element important la partida cu Celtic de miercuri, de la ora 21.00. Tocmai de aceea, jucătorii lui Dan Petrescu au mărturisit că își doresc ca toți fanii să fie alături de ei și să creeze o atmosferă incendiară pentru a-i pune în dificultate pe adversari.

„Publicul este al 12-lea jucător, stadionul va fi plin și va fi un mare plus pentru noi. Îi așteptăm pe suporteri cu mare drag să ne ajute și la final să le oferim cadou victoria”, a mai precizat Mario Camora.

abonare newsletter