Sport

FCSB a rămas fără antrenor! Bogdan Andone şi-a dat demisia după meciul cu Alashkert

Bogdan Andone şi-a dat demisia după ce FCSB a pierdut cu 3-2 meciul retur cu Alashkert în turul 2 preliminar al Europa League.

Trupa roş-albastră s-a calificat cu mari emoţii în runda următoare a competiţiei după ce a câştigat cu 5-3 la general dubla manşă cu modesta formaţie armeană, Alashkert. FCSB s-a impus cu 3-0 în meciul tur, dar în meciul retur armenii conduceau cu 3-1 la pauza meciului şi mai aveau nevoie de un singur gol să se califice mai departe. Florinel Coman a liniştit apele după pauză cu un gol marcat pe contraatac, dar cu toate astea Bogdan Andone nu a mai îndurat presiunea venită din partea lui Gigi Becali.

''Eu mă opresc aici, nu mă interesează banii. Trebuie să muncesc pentru ceea ce cred eu. Le mulţumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Nu am avut timp să le dau dreptate. Vreau să le mulţumesc jucătorilor. Am avut o relaţie extraordinară cu ei. Vreau să aibă încredere ca pot ajunge în Europa League. Ştiţi dumneavoastră care sunt deciziile pe care le iau eu sau pe care le iau antrenorii de la FCSB. Nu am vrut să iau această decizie înaintea unui meci de Europa League. Urma un meci important pentru club'', a declarat Andone la conferinţa de presă de după meciul cu Alaşkert, potrivit Digi Sport.


"Îmi place să decid eu. Ştiam care e situaţia, dar e echipa patronului şi deciziile le ia doar dânsul. A fost o experienţă extraordinară, cu care nu mă voi mai întâlni", a mai spus Bogdan Andone.

FCSB va juca în turul al treilea preliminar cu Mlada Boleslav (Cehia), care a trecut de Ordabasî Şimkent (Kazahstan), după 1-1 pe teren propriu şi 3-2 în deplasare. Prima manşă e programată în România, pe 8 august.

Etichete: fcsb
Ultimele Stiri
abonare newsletter