Sport

CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv. Dan Petrescu a lăsat doi jucători în afara listei UEFA

CFR Cluj și Maccabil Tel-Aviv se vor duela miercuri, de la ora 21:00, în manșa tur a meciului din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, într-un meci programat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Formația din Gruia vine un moral excelent la meciul cu formația israeliană după ce la mijlocul săptămânii trecute a marcat de trei ori în poarta celor de la FC Astana și a reușit calificarea mai departe. Trupa pregătită de Dan Petrescu a făcut un meci mare și în week-end, atunci când a învins cu 4-1 nou-promovata Academia Clinceni.

Maccabi Tel-Aviv vine la Cluj fără ritm de joc, dar a reușit în week-end să câștige primul trofeul al sezonului. Formația antrenată de Vladimir Ivici a câștigat cu 1-0 în fața celor de la Maccabi Yehuda, în Supercupa Israelului, într-un meci decis de golul marcat de Schoenfeld.


Maccabi Tel-Aviv nu a investit în transferuri în această vară, dar l-a pierdut pe goalkeeperul Predrag Rajkovic, cel care a plecat la Remis, în Ligue 1, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Campioana Israelului a dominat clar întrecerea internă în sezonul trecut și au pierdut în play-off-ul Europa League calificarea în grupele competiției.

Dan Petrescu a renunțat pentru cele două meciuri cu Maccabi Tel-Aviv la Ovidiu Hoban și Sebastian Mailat. Cei doi au fost lăsați în afara listei trimisă la UEFA, fiind înlocuiți de George Țucudean și noul venit Mike Cestor. Golgheterul celor de la CFR Cluj ar putea apărea pe teren în meciul retur după o nouă problemă apărută la inimă.


„Noi sperăm cu toții, o să fie pe listă. Un jucător ca Țucudean poate să joace 15 minute și să îți aducă o calificare. E important ca el să revină la antrenamente și, dacă va fi la antrenamente, cu siguranță va fi pe bancă la unul dintre meciuri”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj despre starea lui George Țucudean.

În cazul în care CFR Cluj se va califica, va juca cu învingătoarea din duelul Celtic - Nomme Kaljiu. În eventualitatea în care CFR Cluj va pierde dubla cu Maccabi Tel Aviv, va juca în turul trei preliminar UEFA Europa League cu învingătoarea dublei dintre Tre Penne (San Marino) şi Suduva (Lituania).


Meciul CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv, programat, miercuri, de la ora 21.00, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de spaniolul José María Sánchez.

La fel ca și la meciul cu Astana, oficialii celor de la CFR Cluj au pus prețuri mici la bilete pentru a avea parte de o susținere cât mai mare.


Prețuri bilete:
TRIBUNA 1 – SECTOR 19 – 24 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – SECTOARE 37 – 40, 43 – 53 – 20 LEI
PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI CFR CLUJ – 10 LEI (Se vând doar la casele de bilete ale Stadionului CFR)
PELUZA 1 – SECTOR 26, 27 – 10 LEI
VIP A – 80 LEI
VIP B – 60 LEI

Echipele probabile: CFR Cluj – Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djokovici, Bordeianu, Culio – Deac, Rondon, Omrani


Maccabi Tel-Aviv: Gianniotis – Knadil, Jair, Piven, Baltaksa – Glazer, Barsky – Micha, Hozez, Cohen - Schoenfeld

Ultimele Stiri
abonare newsletter