Sport

FCSB, bănuită că a aranjat meciul cu Milsami Orhei. Un impresar a dezvăluit un dialog halucinant

FCSB a câștigat cu 2-0 meciul cu Milsami Orhei, în manșa tur din turul 1 preliminar al Europa League, dar meciul este suspectat ca fiind aranjat.

Laurette Nogo, impresarul care l-a adus pe Patrick Ekeng în România, a dezvăluit un dialog incredibil pe care l-a auzit înaintea meciului dintre FCSB și Milsami Orhei din turul 1 preliminar Europa League.

„Înainte de meciul dintre FCSB și Milsami mergeam spre aeroport. Taximetristul cu care eram a fost sunat de către o persoană care i-a spus să meargă și să pună un bilet la pariuri. Persoana respectivă a avut dreptate în privința meciului. Nu știu cum s-a întâmplat, dar i-a spus scorul corect.”, a spus Laurette la GSP Live.


„Taximetristul a sunat apoi alți oameni. Vorbea codat! Tot încerca să le zică la telefon că e cu cineva în mașină și nu poate să vorbească direct. Îi ruga să meargă la agenție să îi pună și lui un bilet cu scorul respectiv. Mi-am dat seama puțin mai greu, dar într-un final am pus lucrurile cap la cap. Era vorba de o sumă importantă de bani pe care a pariat-o. Cu meciurile trucate e cam dificil. Nu am prea auzit astfel de detalii, cel puțin nu așa pe față cum a fost acum”, a declarat Laurette Nogo la GSP Live.

FCSB a câștigat cu 2-0 partida tur disputată la Giurgiu, într-un meci în care Florin Tănase a marcat ambele goluri.

Etichete: fcsb
abonare newsletter