Sport

Suporterii CFR-ului, chemați la stadion: „Facem totul pentru grupele Ligii Campionilor!”

Pentru a-și continua parcursul în cea mai importantă competiție intercluburi din lume, „feroviarii” trebuie să întoarcă rezultatul din meciul tur de la Nur-Sultan.

Suporterii CFR-ului, chemați la stadion: „Facem totul pentru grupele Ligii Campionilor!” Suporterii CFR-ului, chemați la stadion: „Facem totul pentru grupele Ligii Campionilor!”

Meci de totul sau nimic pentru campioana României mâine seară, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 21:00. Elevii lui Dan Petrescu au misiunea de a întoarce rezultatul din partida tur din Kazahstan, acolo unde echipa la care evoluează internaționalul român Dorin Rotariu s-a impus la limită, scor 1-0.

Campionii nu concep să facă pași greșiți pe teren propriu și anunță că sunt gata de orice pentru a continua aventura europeană în Champions League. Ovidiu Hoban (36 de ani), unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai campioanei CFR Cluj, este gata de luptă contra formației din Kazakhstan.


„Obiectivul meu personal este să câștigăm campionatul, dar și să ne calificăm în grupele europene, nu aș da niciuna pentru cealaltă. Trebuie să ne propunem lucruri mărețe, vreau să ajungem în grupele Champions League. Am avut șansa să joc în play-off-ul Ligii Campionilor, îmi pare rău că nu am reușit să ajung în grupe. Poate anul acesta vom avea noroc să ajungem acolo, mi-aș dori enorm!”, a declarat Hoban.

Fanii, chemați în număr mare la stadion

Clujenii au mare nevoie de susținerea suporterilor în partida de mâine seară. La prima partidă din acest sezon de Liga 1, contra Politehnicii Iași, fanii vișiniilor nu s-au înghesuit deloc în Gruia. Puțin peste o mie de spectatori au văzut confruntarea din tribune, scor 1-1, mult sub așteptările „feroviarilor”. Astfel, conștienți că doar împreună cu fanii forța lor va crește simțitor, ceferiștii îi cheamă pe suporteri alături de ei la stadion, la partida cu Astana.


„Fotbalul se joacă cu suporteri. Avându-i aproape, ei pot deveni cel de-al 12-lea jucător, așa că avem nevoie de ei, jucăm pentru ei, îi așteptăm într-un număr cât mai mare!”, este mesajul lui Ovidiu Hoban pentru „frânari”.

„Scuze pentru absență (sau să spunem dezinteres?) se pot găsi oricând: echipa nu practică un fotbal plăcut, antrenorul nu se ridică la așteptările noastre, conducerea nu ia cele mai inspirate decizii, este perioada concediilor sau vremea nu a fost pe gustul tuturor. Nu suferim atât de mult pe teren, cât suferim în tribune, la capitolul SUPORTERI!”, este un fragment dintr-un mesaj acid al Peluzei Vișinii pentru „suporterii de rezultat” ai campioanei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter