Sport

Naționala României de fotbal nu vine la Cluj în 2019! Unde se vor juca meciurile cu Spania, Norvegia și Suedia

Federația Română de Fotbal a anunțat locul unde se vor disputa meciurile de fotbal ale echipei naționale în 2019.

FRF a anunțat la UEFA că meciul dintre România și Suedia, în cadrul preliminariilor EURO 2020 se va disputa pe Arena Națională din București, pe 15 noiembrie 2019, de la ora 21:45.

Echipa națională va mai juca până la meciul cu Suedia patru meciuri, dintre care trei pe teren propriu și unul în deplsare, cu Insulele Feroe, dar niciunul dintre jocuri nu se va disputa pe Cluj Arena sau Dr. Constantin Rădulescu,  stadioane care în trecut au organizat cu succes meciuri ale echipei naționale
Astfel, pe 5 septembrie, ora 21:45, România – Spania, va avea loc tot la București, pe Arena Națională, iar 8 septembrie, ora 19:00, România – Malta, se va juca la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.


În octombrie, tricolorii vor evolua mai întâi în Feroe, pe 12 octombrie, iar trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, pe Arena Națională, adversara tricolorilor va fi reprezentativa Norvegiei.

După duelul cu Suedia programat pe 15 noiembrie, naționala va mai disputa un meci, în deplasare, contra Spaniei, pe 18 noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter