Sport

Cristi Dulca vrea un stadion plin la amicalul cu PAOK Salonic: "Mi-aș dori un stadion plin"

Cristi Dulca, noul antrenor al Universității Cluj, își dorește un stadion plin la amicalul de gală cu PAOK Salonic.

Proaspăt instalat în funcția de antrenor al Universității Cluj, Dulca a prefațat meciul amical cu PAOK Salonic care se va disputa pe 12 iulie la Cluj-Napoca. Fostul mare internațional a vorbit despre forța adversarului din meciul care se va disputa luna viitoare, dar și de Răzvan Lucescu, omul care pregătește campioana Greciei.

"Pentru noi este un meci foarte bun cu o echipă în care există foarte mulți jucători valoroși plus antrenorul Răzvan Lucescu care a făcut istorie în Grecia. Îl cunosc personal, am fost și adeversari și pe lângă faptul că este un antrenor foarte bun este și un tip deosebit. Mi-aș dori să fie un stadion plin. Timpu este prea scurt să spun ce înseamnă Universitatea Cluj pentru mine. Important este că iubesc acest club, important este că sunt aici lângă acest club. Universitatea înseamnă tot ce înseamnă Clujul ca sport, este o stare de spirit, un lucru deosebit", a declarat Cristi Dulca.


Dulca a fost instalat pe banca Universității Cluj la mijlocul lunii iunie, fiind înlocuitorul lui Bogdan Lobonț pe banca echipei clujene.

abonare newsletter