Sport

Dan Petrescu se plânge de tragerea la sorți din Liga Campionilor: "Am căzut rău"

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, este nemulțumit de tragerea la sorți din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj, preliminarii Liga Campionilor CFR Cluj, preliminarii Liga Campionilor

CFR Cluj va juca în turul 1 preliminar din Liga Campionilor împotriva celor de la FC Astana, într-o dublă manșă care va avea loc pe 9/10 iulie și 16/17 iulie.

Dan Petrescu s-a arătat extrem de nemulțumit după tragerea la sorți, principalele motive pentru care nu își dorea echipa kazahă fiind distanța mare și terenul sintetic pe care joacă FC Astana.


”Am căzut rău! Din cele cinci echipe posibile, n-aș fi vrut Steaua Roșie Belgrad, și bine că i-am evitat. Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă, joacă pe teren sintetic și sunt in plin campionat, într-o formă sportivă bună, au buget extraordinar, mulți bani, își permit să plătească un jucător din naționala României...Ei nu au pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray și asta spune multe despre forța lor pe teren propriu”, a declarat antrenorul formației din Gruia.

Ciprian Deac, fost jucător în Kazakhstan la Aktobe și Tobol, a prefațat și el duelul cu FC Astana:


„În urmă cu doi ani am jucat în Kazahstan, cunosc destul de bine echipa, au jucători buni, nu vom avea meciuri ușoare. Vom juca pe un sintetic ciudat, nu prea am mai văzut ca la ei, dar noi trebuie să avem în cap doar să trecem în turul următor”, a declarat decarul campioanei României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter