Sport

Oficial. Bogdan Lobonţ s-a despărţit de ”U” Cluj

”U” Cluj a anunţat astăzi, în mod oficial, despărţirea de antrenorul Bogdan Lobonţ, cel care a preluat echipa în luna decembrie 2018 şi a condus-o până acum, în iunie 2019, ratând obiectivul de a o promova în Liga 1. În total, fostul portar a stat 20 de meciuri pe bancă la prima sa experienţă ca antrenor.

Despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă, spune site-ul oficial al Universităţii, la fel întâmplându-se şi cu ”secundul” Adrian Iencsi şi preparatorul fizic Dan Didiţă.

Decizia a fost luată după ce astăzi a avut loc Consiliul Director.


”FC Universitatea Cluj a ajuns astăzi la un acord şi s-a despărţit amiabil de antrenorul principal, Bogdan Lobonţ. Clubul îi mulţumeşte pentru munca depusă la Universitatea în ultimele şase luni, în care a fost aproape de îndeplinirea obiectivului, conducând echipa la barajul pentru promovarea în Liga 1, şi îi doreşte succes în cariera de antrenor. Odată cu Bogdan Lobonţ, se despart astăzi de «U» şi cei doi membri ai staff-ului său, «secundul» Adrian Iencsi şi preparatorul fizic Dan Didiţă”, se arată în comunicatul Universităţii Cluj.

În privinţa managerului Ioan Ovidiu Sabău nu s-a decis încă nimic.


”Lobby” a semnat cu ”U” Cluj în noiembrie 2018, dar şi-a început mandatul în decembrie 2019. Chiar dacă a avut doar patru eşecuri în 20 de partide, ardelenii nu au promovat în primul eşalon, pierzând barajul cu FC Hermannstadt, 2-1 la general. Din Liga 2 în Liga 1 au ajuns Chindia şi Academica Clinceni.

20 de meciuri a stat Bogdan Lobonţ pe banca echipei ”U” Cluj, în care a înregistrat 14 victorii, patru înfrângeri şi două egaluri

Ultimele Stiri
abonare newsletter