Sport

CFR Cluj și-a prezentat noile achiziții! Un fundaș dreapta, surpriza pregătită de oficiali

CFR Cluj și-a prezentat cele 5 transferuri reușite în această perioadă de mercato.

Mateo Susic în tricoul lui CFR Cluj Mateo Susic în tricoul lui CFR Cluj

CFR Cluj și-a prezentat cele 5 transferuri efectuate până în acest moment pentru noua stagiunea. Echipa din Gruia a reușit să îi transfere pe Mario Rondon, Luis Aurelio (ambii de la Gaz Metan Mediaș), Andrei Burcă (FC Botoșani), Cosmin Vâtcă (FC Voluntari) și pe Mateo Susic ( Sheriff Tiraspol).

"Clubul CFR 1907 Cluj anunță primele transferuri realizate în vederea noului sezon competițional! Fundașul central Andrei Burcă, fundașul dreapta Mateo Susic, care a mai evoluat în Gruia în sezonul 2014/2015, atacantul Mario Rondon, mijlocașul Luis Aurelio și portarul Cosmin Vâtcă, cel care revine în Gruia după un sezon. Cei cinci s-au alăturat lotului pregătit de Dan Petrescu și au efectuat primele antrenamente alături de noii coechipieri. Campioana CFR Cluj le urează bun venit și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!", a fost mesajul transmis de oficialii lui CFR Cluj.


Marea surpriză a lui Dan Petrescu a fost Mateo Susic, un fundaș dreapta care îi va lua, cel mai probabil,  locul lui Cristi Manea în primul 11 al echipei. Bosniacul a evoluat în ultimele patru sezoane la Sheriff Tiraspol, club la care a ajuns de la CFR Cluj.

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter