Sport

Egalaţi în prelungiri

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/21_ziua/09 mures u.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a remizat, 1-1, în deplasare la FCM Târgu Mureş. Clujenii au condus cu 1-0, dar gazdele au egalat în prelungirile meciului.

„Studenţii“ au fost dominat meciul de Târgu Mureş şi au fost aproape să se întoarcă acasă cu toate punctele. Cojocnean şi Machado au ratat câteva bune oportunităţi de a deschide scorul în prima repriză. Brazilianul a nimerit bara cu două minute înainte de pauză, după o acţiune superbă. Clujenii au dominat şi repriza secundă şi au reuşit să deschidă scorul prin Grozav, în minutul 75. Tânărul „student“ a fost servit ideal de Machado, iar lovitura sa de cap a trimis mingea în plasa porţii lui Albuţ. Grozav putea să închidă tabela câteva minute mai târziu, dar după ce l-a driblat pe portarul gazdelor, şutul său a nimerit bara.

O vorbă din fotbal spune că ocaziile se răzbună, iar în acest caz aşa a fost. În minutul 3 al prelungilor, mureşenii au avut un corner de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Sergiu Buş, care a şutat puternic şi plasat, reuşind să egaleze.


„Am făcut o partidă bună, din păcate nu am reuşit să ne desprindem. Păcat, probabil am fi meritat victoria!“, a declarat după meci Ionuţ Badea, antrenorul Universităţii.

Universitatea Cluj va juca astăzi de la ora 16 în şaisprezecimile Cupei României, în deplasare la Astra Giurgiu, satelitul Astrei Ploieşti. În etapa a opta a Ligii 1, „alb-negrii“ vor primi sâmbătă, de la ora 19, vizita nou-promovatei Ceahlăul Piatra Neamţ.

abonare newsletter