Sport

Intrat în dizgrația lui Petrescu, un jucător al CFR-ului pleacă pe ușa din dos din Gruia

Tras pe linie moartă după revenirea lui Dan Petrescu, unul dintre fotbaliștii transferați la CFR Cluj în vara trecută se desparte de gruparea feroviară.

Este vorba despre internaționalul maghiar Lang Ádám (26 de ani), sosit la Cluj-Napoca din Franța, de la Nancy. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al campioanei: „Mulțumim, Ádám Lang! Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul central Ádám Lang au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Ádám pentru toată munca depusă în tricoul „alb-vișiniu” și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, se arată în comunicatul vișiniilor.

Trecut pe la Győr, Videoton sau Dijon, fundașul maghiar a bifat 18 partide în sezonul trecut al Ligii 1, majoritatea sub comanda fostului tehnician Antonio Conceicao. Pe lângă acestea s-au adăugat alte 4 jocuri în Cupa României și o partidă în cupele europene. Lang intrase însă într-un con de umbră imediat după revenirea „Bursucului” pe banca campioanei, acesta din urmă criticând deschis prestațiile fundașului. Nici fundașul nu s-a lăsat mai prejos, acuzându-l în presa din Ungaria pe Dan Petrescu de selecția „pe pile”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter