Sport

Handbalistele de la Universitatea Cluj au început cu stângul turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor

Universitatea Cluj a reuşit doar un egal, 23-23, în partida cu Dacia Mioveni, disputată la turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor.

Handbalistele pregătite de Alin Bondar au avut pe toată durata jocului probleme cu arţăgoasa echipa din liga secundă, fiind de multe ori în postura de a recupera o diferenţă de 2-3 goluri. Clujencele au avut mari probleme cu eliminările, în special în repriza a doua, şi au pierdut o victorie preţioasă în ultimele secunde.

Universitatea a fost condusă jumătarea reprizei secunde cu 20-17, dar după un time out excelent cerut de Alin Bondar fete au revenit în joc şi conduceau cu 23-21 cu aproximativ un minut şi jumătate rămas până la final.


Mihaela Ani Senocico a văzut o eliminare uşoară în ultimele două minute, iar Dacia Mioveni a speculat momentul la maxim şi avea să egaleze cu aproximativ 5 secunde după un gol marcat de pe semicerc. Senocico a fost cea mai bună marcatoare cu 9 goluri, fiind urmată de Dindilligan cu 6 în tabăra Universităţii.

Univesitatea Cluj se va duela, joi, de la ora 19:30, cu CSM Târgu Mureş, echipă învinsă în prima zi de CSM Slatina cu 28-22.

abonare newsletter