Sport

Bogdan Mara îi linişteşte pe fanii lui CFR: „Ţucudean e bine, nu renunţă la fotbal”

Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, i-a liniştit pe fanii lui CFR Cluj în ceea ce priveşte problemele de sănătate ale lui George Ţucudean.

George Ţucudean în tricoul lui CFR Cluj George Ţucudean în tricoul lui CFR Cluj

După mai multe luni în care Ţucudean a fost pe la diferite clinici pentru a se trata la inimă, Bogdan Mara a dat asigurări că atacantul este în regulă şi nu se pune problema să renunţe la cariera de fotbalist după cum a declarat Ţucudean la un moment dat.

”Țucudean este la echipa națională, se pregatește, nu are probleme. El poate să joace, nu se pune problema să se lase de fotbal. Nu a fost o problema gravă ce a avut el. Țucudean este un jucător pe care noi ne vom baza în sezonul următor. În ultima perioadă a fost bine”, a spus Mara într-o intervenţie avută la un post de televiziune.


George Ţucudean a fost operat la inimă pe durata sezonului 2018-2019 şi a revenit la un moment dat pe teren, însă problemele au reapărut. Fotbalistul s-a deplasat din nou în Austria, acolo unde a fost operat prima dată, iar în cele din urmă a revenit pe gazon în ultimele meciuri de campionat.

Ţucudean se află în acest moment în lotul echipei naţionale care se pregăteşte pentru meciurile cu Malta şi Norvegia din calificările pentru Euro 2020. Vârful celor de la CFR Cluj a împlinit 28 de ani şi este cel mai bun marcator din Liga 1 în ultimele două sezoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter