Sport

Derby fără gol în Ştefan cel Mare

<p />Dinamo şi Rapid au remizat, 0-0, în derby-ul etapei a şaptea a Ligii 1.

Meciul dintre primele două clasate în Liga 1 s-a încheiat nedecis. Rapid a început mai bine jocul, având iniţiativa în primele minute, dar dinamoviştii reuşit să echilibreze balanţa până la mijlocul primei reprize. Meciul a fost întrerupt de două ori, din cauză că fanii echipei Dinamo au aruncat petarde şi fumigene pe teren. Prima întrerupere s-a petrecut în minutul 5, iar cea de a doua în minutul 18. După cea din urmă, forţele de ordine au evacut galeria dinamovistă de pe stadion.

La finalul primei reprize, după un contact între rapidistul Herea şi dinomovistul Dragoş Grigore, giuleşteanul este eliminat de arbitrul Sebastian Colţescu. Decizia l-a nemulţumit pe Răzvan Lucescu, care s-a certat cu centralul la pauză şi a fost eliminat, urmărind repriza secundă din tunelul ce duce la vestiare.


În ciuda faptului că a jucat o repriză întreagă cu un om în plus, Dinamo nu a reuşit să pună presiune la poarta lui Dani Coman. „Câinii“ au avut cea mai mare ocazie doar în prelungirile partidei, când şutul lui Ţucudean a trecut la câţiva centimetri de bară.

După acest meci, Dinamo a rămas pe primul loc, cu 16 puncte, în timp ce Rapid a coborât pe locul trei, cu 14 puncte, la egalitate cu Pandurii, care au însă golaveraj superior.

abonare newsletter