Sport

În căutarea punctelor pierdute

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/19_ziua/08 mures u.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în această seară în deplasare la FCM Târgu Mureş.

„Studenţii“ vor să repete figura din sezonul trecut, când s-au impus cu 2-0.

„Alb-negrii“ au fost nemulţumiţi cu remiza de pe teren propriu în faţa Concordiei Chiajna şi speră să recupereze la Târgu Mureş punctele pierdute.


Pentru „studenţi“ urmează o săptămână dificilă. Deşi nu întâlnesc adversari de calibru, elevii lui Ionuţ Badea vor juca nu mai puţin de trei meciuri în şase zile. După meciul de astăzi cu FCM Târgu Mureş, clujenii vor juca miercuri în deplasare cu Astra Giurgiu, în Cupa României, iar apoi sâmbătă vor întâlni Ceahlăul, acasă în campionat.

Ionuţ Badea este conştient de programul încărcat al echipei sale, dar aşteaptă ca elevii săi să facă faţă. „Ne aşteaptă o săptămână dificilă din toate punctele de vedere. Primul adversar e FCM Târgu-Mureş, o echipă care suferă şi are nevoie de puncte. În mod cert, echipa care îşi va păstra autocontrolul, echilibrul, va câştiga. Se întâlnesc două formaţii cu jucători cu calităţi fizice şi cu doi antrenori ambiţioşi. Noi suntem convinşi că putem câştiga meciul. Trebuie să fim pregătiţi pentru fiecare meci, asta înseamnă fotbalul. Nu contează că jucăm trei meciuri în şase zile, suntem fotbalişti profesionişti“, a declarat Badea, înainte de placarea „studenţilor“ spre Târgu Mureş.


Înaintea meciului din această seară, Universitatea se află pe locul 5 în Liga 1, cu 11 puncte, în timp ce FCM Târgu Mureş este doar pe locul 17, cu doar 5 puncte strânse în şase etape. De la „U“ vor lipsi Marius Popa şi Nasser Menassel, ambii accidentaţi, precum şi Boştină, suspendat.

Meciul dintre FCM Târgu Mureş şi Universitatea Cluj se va disputa de la ora 19 pe stadionul TransSil şi va fi transmis în direct de DigiSport. Partida va fi arbitrată de Alexandru Deaconu (Bucureşti), care va fi ajutat la tuşe de Iulius Timar (Marghita) şi Ovidiu Artene (Vaslui), arbitru de rezervă fiind Paul Unimătan din Zalău, iar observatori George Ionescu şi Nicolae Dobrescu (ambii din Bucureşti). Cele două echipe s-au întâlnit la nivelul Ligii 1 doar în sezonul trecut. Mureşenii au obţinut o remiză în deplasare, 1-1 la Alba Iulia, clujenii reuşind să se impună cu 2-0 în retur.


Aşteaptă sprijinul suporterilor

Înaintea meciului de azi cu FCM Târgu Mureş, atât Ionuţ Badea, antrenorul Universităţii, cât şi patronul Florian Walter au făcut un apel către suporteri să vină în număr cât mai mare la meci să susţină echipa. „Vrem ca şi suporterii să se mobilizeze, ştim că sunt mereu alături de noi“, a spus Badea. „Avem cea mai frumoasă galerie din ţară! Vă aşteptăm alături de echipă într-un număr cât mai mare şi la meciul de luni. Echipa are nevoie de voi, sprijinul vostru înseamnă foarte mult pentru băieţi şi sper să continuaţi să ne susţineţi ca şi până acum“, le transmite Florian Walter fanilor Universitatii Cluj, prin intermediul site-ului oficial.

Ultimele Stiri
abonare newsletter