Sport

Florian Walter, fostul patron de la "U" Cluj, în stare gravă la spital! Omul de afaceri are şanse mici să supravieţuiască

Florian Walter este în stare gravă la spital şi are şanse mici de supravieţuire după ce a suferit un atac cerebral.

Florian Walter, fostul patron de la Universitatea Cluj, este în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce a suferit un atac cerebral şi are şanse mici de supravieţuire conform informaţiilor apărute. Omul de afaceri de 56 de ani a fost dus în stare critică la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, fiind transferat de urgenţă la Spitalul Floreasca, acolo unde se află la terapie intensivă.

Fostul patron de la Universitatea a suferit cea mai severă formă de atac cerebral, iar şansele ca el să supravieţuiască sunt reduse în acest moment. Medicii urmează să îl supună unor investigaţii amănunţite, iar următoarele ore sunt critice pentru viitorul lui.


Florian Walter a fost acţionar majoritar al FC Petrolul, dar şi unul dintre acţionarii echipei Dinamo, club de la care s-a retras în 2009. El a preluat mai târziu Universitatea Cluj, iar în vara anului 2012 a ajuns la FC Petrolul. Din vara anului 2013, Walter a revenit la "U" Cluj.

Ulterior, a avut probleme cu legea, motiv pentru care în 2015 a fost dat în urmărire internațională, după fuga în Emiratele Arabe Unite. Un an mai târziu a fost adus în țară din Emiratele Arabe Unite, sub escortă. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter