Sport

CFR Cluj a făcut scor cu Astra Giurgiu! Trupa lui Petrescu la un meci distanţă de titlu

CFR Cluj a făcut nou meci excelent şi a reuşit să se impună cu 5-1 pe terenul celor de la Astra Giurgiu, într-un joc disputat în etapa a 8-a din play-off-ul Liga 1 Betano.

Kevin Boli în duel cu Denis Alibec Kevin Boli în duel cu Denis Alibec

Formaţia ardeleană a început tare jocul de la Giurgiu şi a fost la un pas de a marca în minutul 4, dar şutul trimis de Cristi Manea din afara careului a lovit doar bara porţii lui Santos. Omrani avea să deschidă scorul în cele din urmă în minutul 15 după un contraatac iniţiat de o greşeală uriaşă a lui Cestor la construcţie.

Romario Moise putea să restabilească egalitate pe tabela de marcaj în minutul 22 al jocului, dar acţiunea mijlocaşului giurgiuvean a fost blocată de Arlauskis şi Vinicius. CFR a controlat meciul până la pauză, iar în debutul reprizei secunde Djokovic avea să facă 2-0 cu o lovitură de cap.


Culio s-a evidenţiat din nou negativ provocând o lovitură de la 11 metri în minutul 64 cu un fault inutil asupra lui Romario Moise. Azdren Llulaku avea să transforme fără emoţii penaty-ul, iar victoria nu mai părea la fel de sigură.

Djokovic a reuşit „dubla” în minutul 74 la capătul unei faze superbe reuşită de Costache şi Omrani în preajma careului advers. Prestaţia jenantă a fundaşilor de la Astra Giurgiu a fost completată de un autogol penibil la care au contribuit Bejan şi Cestor în minutul 80.


Ovidiu Hoban avea să stabilească scorul final cu un şut superb de la aproximativ 25 de metri în minutul 87 al jocului. CFR Cluj – Astra Giurgiu  s-a încheiat 5-1, iar echipa din Gruia poate să sărbătoarească câştigarea unui nou titlu de campioană dacă învinge runda viitoare pe Universitatea Craiova pe teren propriu.

Astra: Miguel Santos - Dima, Cestor, Bejan, Radunovic - Biceanu, Moise, Roșu - Gheorghe, Alibec, Balaure


Rezerve: Lazar, Begue, Pires, Daogari, Llullaku, Hambo

Antrenor: Costel Enache


CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Omrani, Costache

Rezerve: Collado, Peteleu, A. Mureșan, Hoban, Itu, Păun, Țucudean


Antrenor: Dan Petrescu

Ultimele Stiri
abonare newsletter