Sport

Se complică calculele promovării directe pentru "U" Cluj după derby-ul Chindia - Academica Clinceni

Universitatea Cluj luptă în Anul Centenarului pentru revenirea în Liga 1, dar are un drum mult mai dificil de parcurs decât se așteptau fanii și oficialii echipei.

Trupa antrenată de Bogdan Lobonț este pe locul al treilea în clasament, poziție care oferă șansa unui meci de baraj la finalul stagiunii, fiind la patru puncte de Chindia Târgoviște și la șapte puncte de liderul Academica Clinceni.


Cele două formații de pe locurile 1 și 2 s-au duelat joi, într-un meci din runda cu numărul 32, iar învingătoare a ieșit formația din Târgoviște, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Liviu Mihai, în minutul 20 al jocului.



Universitatea Cluj va juca astăzi, 26 aprilie, de la ora 18:30, împotriva celor de la Ripensia Timișoara, într-un meci în care "studenții" au nevoie de victorie pentru a putea spera în continuare la ocuparea unui loc care duce direct în Liga 1 în stagiunea viitoare.


Lucrurile s-ar putea complica  și mai mult în cazul unui insucces al clujenilor, iar Sportul Snagov sau Petrolul reușesc să obțină toate cele trei puncte în această rundă.

Etichete: liga 2 liga 1 u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter