Sport

Visul frumos s-a spulberat! România, eliminată de Franţa în semifinalele Fed Cup

Echipa naţională feminină de tenis a pierdut semifinala din cadrul Fed Cup împotriva reprezentativei similare a Franţei, scor 3-2, la finalul unui meci plin de dramatism.

Cele două formaţii au încheiat la egalitate, 1-1, prima zi după victoria obţinută de Simona Halep,  6-3, 6-1 în faţa Kristinei Mladenovic şi succesul Carolinei Garcia, 6-3, 6-3, în faţa Mihaelei Buzărnescu.

Ziua de duminică a început cu duelul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia, într-un meci câştigat în trei seturi de fostul lider mondial, 6-7, 6-3, 6-4, iar România pleca din postura de favorită în prima parte a zilei.  Situaţia s-a complicat din nou în urma victoriei obţinute de Pauline Parmentier în faţa Irinei Begu, 6-3, 2-6, 6-2, iar meciul avea nevoie de meciul de dublu.


Irina Begu a resimţit anumite dureri în zona gleznei, motiv pentru care Florin Segărceanu a decis să trimită pe teren cuplul Monica Niculescu/Simona Halep, în timp ce Franţa le-a aliniat la start pe Caroline Garcia/Kristina Mladenovici, unul dintre cele mai bune cupluri de dublu în ultimii ani.

Cele două jucătoare din Franţa aveau să se impună în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-4, într-o partidă care s-a întins pe mai bine de două ore şi jumătate.


Reprezentantele din Hexagon au reuşit astfel să câştige cu 3-2 la general şi vor juca finala Fed Cup împotriva Australiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter