Sport

George Țucudean, la un pas de revenirea pe teren! Petrescu a făcut anunțul așteptat de fani

George Țucudean, golgheterul celor de la CFR Cluj, ar putea să revină pe teren în partida din week-end împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Anunțul așteptat de fanii clujeni a fost făcut chiar de Dan Petrescu, antrenorul echipei, într-o conferință de presă care a avut loc înaintea plecării la Sf. Gheorghe pentru meciul programat sâmbătă, ora 21:00, împotriva echipei locale.

Poate să vină orice jucător din lume, inclusiv Neymar, tot nu sunt liniștit. Nu cred că există antrenor liniștit. Asta e meseria noastră și trebuie să găsim soluții. E bine că a început antrenamentele, dar nu vrem să punem presiune pe el. Are nevoie de ceva timp și de un meci în care să intre. Sper că va face parte din lot”, a spus Dan Petrescu în momentul în care a fost întrebat despre starea lui Țucudean.


Atacantul de 27 de ani a suferit o intervenție chirugicală la inimă la Viena, fiind descoperit cu anumite probleme cardiace după ce a resimțit o stare de discomfort într-un meci cu Viitorul din play-off-ul Ligii 1 Betano.

abonare newsletter