Sport

Final Four-ul Cupei României și All Star Game-ul baschetului românesc se joacă la Cluj! Cât costă biletele și cine cântă în pauză

BT Arena din Cluj-Napoca găzduiește în perioada 17-19 aprilie Final Four-ul Cupei României și All Star Game-ul LNBM.

Partidele din Cupa României sunt programate pe 17-18 aprilie la BT Arena, iar pe 19 aprilie se dispută All Star Game-ul LNBM.

Primul meci din semifinale se dispută pe 17 aprilie, ora 17:00, într-un meci în care se vor duela Dinamo Știința București – BC CSU Sibiu, în timp ce meciul al doilea le va aduce față în față pe CSM CSU Oradea  și U-BT Cluj. Finala Cupei României se va juca pe 18 aprilie, de la 19:30, între cele două câștigătoare.


All Star Game LNBM va fi un meci între TeamKuti și TeamBobe, programat pe 19 aprilie, de la ora 19:19. Meciul va fi precedat de concursurile individuale, precum și de o serie de întreceri la nivelul publicului, dar și un concert Voltaj.

Prețurile biletelor sunt următoarele:


24 de lei preț bilet/meci

36 de lei DAYPASS la semifinalele Cupei României – miercuri, 17 aprilie


70 de lei ALL DAY PASS (Final Four Cupa României & ALL STAR GAME)

Gratuitate pentru abonații U-BT la meciurile echipei U-Banca Transilvania din Cupa României; abonații ocupă locurile trecute pe abonament.


Gratuitate pentru copii până la 7 ani

50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari și abonați U-BT (la meciurile în care nu joacă U-Banca Transilvania și pot ocupa locurile de pe abonament). Reducerea se aplică doar la casa de bilete de la BTarena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter