Sport

IMAGINEA ZILEI Fostul fotbalist clujean Cristi Dulca, omagiu inedit pentru Universitatea Cluj

Fostul jucător, actualmente antrenor de fotbal, a recurs la un gest inedit pentru a cinsti cei 100 de ani de existență ai Universității Cluj.

Fostul antrenor de la ”U” Cluj, Gaz Metan Mediaș sau Naționala U21 a României a cumpărat recent din New York un Mercedes de colecție. Clujeanul a recondiționat mașina și a personalizat-o cu stema Universității Cluj, pentru a sărbători Centenarul clubului „studențesc”, potrivit gsp.ro.

Născut și crescut la Cluj-Napoca, Cristi Dulca și-a început cariera de profesionist la CFR Cluj, trecând apoi pe la Gloria Bistrița, Rapid, Pohang Steelers (Coreea de Sud), Ceahlăul Piatra-Neamț, Gaz Metan Mediaș, ”U” Cluj și Budapest Honvéd (Ungaria). A bifat 6 partide și pentru Naționala României, cu care a participat la Campionatul Mondial din Franța 1998, ultimul turneu final de această anvergură pentru țara noastră.


Fundaș talentat, cariera lui Dulca a fost umbrită de problemele de sănătate. Acesta a fost nevoit să se retragă prematur, în 2003, din cauza unor probleme la inimă. Mai târziu, Dulca a trecut din nou prin momente grele, fiind diagnosticat de două ori cu cancer. De fiecare dată însă acesta a reușit să învingă boala, iar acum se bucură de performanțele fiului său, Marco Dulca, în prezent la juniorii lui Swansea City.

Ultimele Stiri
abonare newsletter