Sport

Halep, sprijin de la Cluj-Napoca: „Toți tragem în Simona, e și ea om!”

Calificată în semifinalele turneului de la Miami, Simona Halep a ratat șansa de a redeveni lider mondial după ce a pierdut în fața Karolinei Pliskova în două seturi, 5-7, 1-6.

sursă foto: The National sursă foto: The National

În ciuda valului negativ de critici după înfrângerea clară a româncei, primarul municipiului Cluj-Napoca este de părere că jucătoarea de 27 de ani ar trebui apreciată și susținută mai mult.

 „În primul rând o felicit pe Simona pentru accederea pe locul 2 mondial din nou! Toți tragem în Simona, e și ea om, înțelegeți? Ține steagul României de atâția amar de ani pe cel mai înalt catarg al lumii, a fost numărul unu mondial timp de un an de zile, s-a bătut pentru România și a câștigat punctele care au adus țara în semifinalele Campionatului Mondial pe echipe la tenis feminin. Oameni buni, e și ea om! Naomi Osaka a rezistat doar câteva luni, Simona a stat un an și ceva pe locul întâi. Are în suflet România și s-a bătut mai mult ca oricare jucătoare din lume pentru țara ei! Nu e ușor să mergi în toate colțurile lumii și să reprezinți România, eu cred că merită aplauzele și mulțumirile noastre. Nu toate meciurile poți să le câștigi”, a precizat Emil Boc, la un post de radio local.

Ultimele Stiri
abonare newsletter