Sport

„U“ a pierdut cu Varteks

<p>Universitatea Cluj a pierdut meciul de pregătire cu formaţia Varteks Varadzin (loculo 8 în Croaţia la finalul turului), cu 1-2.</p> <p>În şase meciuri de pregătire, „U“ a înregistrat o singură victorie, împotriva sud-coreenilor de la FC Gyeongnam (4-0), a remizat de două ori (1-1 cu Sibir Novosibirsk şi 2-2 cu Torpedo Kutaisi) şi a pierdut tot de două ori (1-2 cu Wiener Neustadt şi Varteks).</p> <p>În partida de ieri, croaţii au deschis scorul în minutul 22 după o greşeală a lui Izvoranu care nu a mai putut fi reparată de Matache. „Studenţii“ au egalat cu două minute înainte de pauză, după o fază foarte frumos construită: Cojocnean i-a pasat lui Ţene, acesta a pătruns pe partea stângă, i-a pasat lui Machado, care a centrat impecabil pentru Cristea, care nu i-a lăsat nici o şansă portarului croat. La puţine clipe după egalare, Machado a fost aproape să îi aducă pe clujeni în avantaj, însă de această dată apărătorul buturilor croate a fost pe fază.</p>

După pauză, Buhuş a faultat în careu, iar croatul Filip a transformat în doi timpi penaltiul acordat, ducându-şi astfel echipa în avantaj. Deşi au mai avut ocazii, prin Niculescu şi Delgado, elevii lui Ionuţ Badea nu au reuşit să egaleze şi au ieşit învinşi de pe teren în cea de a şasea partidă amicală din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Ionuţ Badea a folosit următorii jucători: Matache (46 Boşneag) - Buhuş, Munteanu, Cucui, Izvoranu - Păcurar (68 Gheorghe), Balde (58 Mendy) - Cojocnean (77 Delgado), Cristea (46 Morar), Voican (31 Ţene) - Machado (58 Niculescu).


Nu au probleme cu transferurile

Oficialii Universităţii Cluj au postat un comunicat pe site-ul clubului în care precizează că „şepcile roşii“ nu au interdicţie să efectueze transferuri, informaţie apărută ieri în presa centrală. „Universitatea Cluj nu a avut şi nu are interdicţie la transferuri, pentru că nu este cazul, conducerea echipei asigurând toate condiţiile necesare performanţei, aici incluzând şi evitarea unor probleme care ar putea afecta activitatea de zi cu zi a echipei“, se arată în comunicatul semnat de finanţatorul Florian Walter.

Ultimele Stiri
abonare newsletter